Tietosuojaseloste


Rekisterinpitäjä

  • Helena Opas Design / Punainen Norsu / Ecolocal Market
  • Linnankatu 9-11
  • 20100 TURKU
  • Puh: +358 44 501 1510
  • Y-tunnus: 2153322-8

Rekisteriasioista vastaa

  • Helena Opas
  • design@punainennorsu.com

Rekisterin nimi

Punainen Norsu - Asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteritietoja käytetään tilausten toimittamiseen sekä asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon. Tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin vain jos asiakas on antanut siihen erityisen suostumuksensa, esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri pitää sisällään seuraavat asiakastiedot:

  1. Etu-, ja sukunimi
  2. Toimitus- ja laskutusosoite
  3. Sähköpostiosoite
  4. Suotumus suoramarkkinointiin
  5. Puhelinnumero
  6. Asiakkaan tilaukset ja tilaustiedot

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan asiakkaalta itseltään, seuraavissa tilanteissa:

  1. Asiakas tilaa tuotteen
  2. Asiakas rekisteröityy
  3. Asiakas tilaa uutiskirjeen

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietoja ei missään vaiheessa luovuteta ulkopuoliselle tahoille ilman henkilötietoja jättäneen osapuolen suostumusta. Muutoin voimme luovuttaa henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin henkilötietoja säilytetään tietokannoissa, jotka ovat suojattuja asianmukaisilla salauksilla. Palvelimet sijaitsevat valvotussa ja lukitussa ympäristössä.

Palvelinten sekä henkilötietojen käyttöoikeudet ovat rajattu käyttöoikeuksilla. Käyttöoikeudet omaavat vain asiakaspaveluhenkilökunta ja ainoastaan niin kauan, kun toimivat kyseisissä työtehtävissä.

Tarkastus- ja muokkausoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa ja muokata omia tietojaan suoraan rekisteriasioista vastaavalta henkilöltä, jolloin pyyntö tulee esittää kirjallisena ja henkilöllisyys tulee todistaa ajokortin tai muun henkilöllisyystodistuksen jäljennöksellä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Tässä yksityisyydensuojalausunnossa ("yksityisyydensuoja") käytetty termi "henkilötieto" tarkoittaa muun muassa seuraavia tietoja: nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, internet-palveluntarjoaja, internet -protokollaosoite tai muu henkilöä koskeva tieto, jonka olet antanut tai joka sinusta on kerätty soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Tämä yksityisyydensuojalausunto kertoo yksityisyydensuojakäytännöistämme sekä siitä, kuinka voit vaikuttaa sinulta verkossa kerättäviin tietoihin ja niiden käyttöön.

Soveltaminen

Siirtymällä tälle sivustolle ja käyttämällä sitä hyväksyt myös tämän yksityisyydensuojalausunnon periaatteet. Jos et hyväksy näitä periaatteita, lopeta tämän sivuston käyttö.

Näitä yksityisyydensuojaperiaatteita sovelletaan tähän sivustoon.

Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Sivustolla saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille. Linkit on lisätty parantamaan verkkosivujemme käyttömukavuutta tai informatiivisuutta. Jos käytät näitä linkkejä, siirryt pois sivustoltamme. Emme valvo näitä sivustoja eikä niiden yksityisyydensuojakäytäntöjä, jotka saattavat olla erilaiset kuin meidän. Sellaiset henkilötiedot, jotka luovutat kolmannelle osapuolelle tai jotka kolmas osapuoli kerää, eivät kuulu yksityisyydensuojaperiaatteidemme piiriin. Suosittelemme, että tutustut aina kyseisen yrityksen yksityisyydensuojakäytäntöihin ennen kuin luovutat mitään henkilötietojasi.

Henkilötietojen kerääminen

Palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin meidän voi olla tarpeen pyytää tai saada henkilötietojasi. Siksi voimme suostumuksellasi kerätä ja käsitellä henkilötietojasi. Teemme henkilötietojen käsittelystä asianmukaiset ilmoitukset tietosuojaviranomaisille tarvittaessa. Pyydämme henkilötietoja esimerkiksi silloin, kun teet tilauksen tai pyydät lisätietoja. Henkilötiedot, joita saatamme sinulta näillä sivuilla pyytää, voivat sisältää yhteystietoja, kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen tai muita yksilöiviä tietoja tai tietoja kiinnostuksestasi tuotteisiin.

Käyttäjien luovuttamia henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei sitä vaadita tilauksen toimittamiseen.

Verkkosivujen käyttäjien tunnistus

Itse luovuttamiesi tietojen lisäksi saatamme kerätä sinua koskevia tietoja automaattisten tiedonkeruuvälineiden avulla vieraillessasi tällä verkkosivustolla. Tällaisia automaattisia tietojenkeruuvälineitä ovat mm. evästeet ("cookies") ja muut yleisesti käytetyt tiedonkeruuvälineet.

Evästeet ovat tietoja, jotka ovat tallentuneet tietokoneesi kovalevylle tai selaimelle, eivätkä tälle sivustolle. Nämä automaattiset tiedonkeruuvälineet keräävät tiettyjä vakiotietoja, kuten selaimen tyyppi ja kieli, sivuston käyttöajat ja sen verkkosivun osoite, jolta saavuit tälle sivustolle. Tiedonkeruuvälineet saattavat tallentaa myös käyttämäsi internet-yhteyden osoitteen (IP-osoite), tietoja sivustolta lukemistasi sivuista, valitsemistasi linkeistä ja muusta sivuston käytöstäsi. IP-osoite on numerosarja, jonka tietokoneesi saa automaattisesti aina kun käytät internetiä. Osoite antaa verkkopalvelimille mahdollisuuden paikantaa ja tunnistaa tietokoneesi. Tietokoneet käyttävät IP-osoitteita, kun ne viestivät internetin kautta. Tämä mahdollistaa verkkosivujen selaamisen ja ostosten tekemisen verkossa.

Evästeiden käyttö mahdollistaa sujuvan käyttökokemuksen. Koska evästeiden tiedoista selviää miten ja milloin tässä sivustossa kävijät käyttävät sivustoa, voimme niiden sisältämän tiedon avulla kehittää sivustoa palvelemaan käyttäjiä entistä paremmin.

Saatamme käyttää näitä automaattisia tiedonkeruuvälineitä myös tietyissä lähettämissämme sähköposteissa ja näin kerätä tietoja automatisoidusti, kun avaat sähköpostin tai napsautat saamassasi sähköpostissa olevaa linkkiä.

Kerättyjä tietoja voidaan käyttää verkkopalvelun teknisen toteutuksen ja käytön varmistamiseksi sekä tietoturvasta huolehtimiseksi. Lisäksi tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämistä, asiakassuhteen hoitamista ja markkinointia varten.

Sivuston vierailijalla on oikeus suostua tai olla suostumatta evästeiden käyttöön, sallimalla tai olla sallimatta tätä ominaisuutta oman selaimensa asetuksista.

Henkilötietojen turvallinen säilyttäminen

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein ja salasanoin suojattuja. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisteristä ei säilytetä paperitulostetta.

Kerättyjen tietojen paikkansapitävyys

Voimme omasta aloitteestamme tai pyynnöstäsi täydentää, korjata tai poistaa epätäydellisiä, epätarkkoja tai vanhentuneita henkilötietoja, jotka on kerätty tämän sivuston käytön yhteydessä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietojasi ja/tai kieltää markkinointiviestien lähettämisen.

Muutokset tähän yksityisyydensuojalausuntoon

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta, joten suosittelemme aika ajoin tarkastamaan, onko lausekkeeseen tehty muutoksia. 

Tietosuojalausekkeeseen tehdyt muutokset astuvat voimaan sivustolla välittömästi. 

Tekniset häiriöt

Emme vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä